Hymh. Otsikko on aivan ihanasta Nana - sarjakuvasta, Ai Yazawan piirtämä. Suosittelen, sillä siinä on paljon sellaista, mikä ei ole perinteistä mangassa, ja ihanan syviä piirteitä. Ei synkkiä, ei imeliä, vaan syviä.

HUOM! UUSI KYSELY. VASTATKAA, SILVOUSPLEE.

Miksi Apa ei ole kirjoittanut vähään aikaan? Monia syitä. Yksi on se, että olen laiska. Toinen on se, että vuodatus on kenkkuillut - ehkä se johtuu siitä että blogini on kasvanut massiivisiin mittoihin, en tiedä. Joka tapauksessa tekstien ilmestymiseen blogiin on mennyt päiviä ja laatikot eivät päivity. Rasittavaa. Latistaa innon.

Kolmas syy on The Sims 2. Sain konfirmaatiolahjaksi läppärini kylkiäisenä(kyllä, sain tietokoneen lahjaksi, hulppeaa) sen ja Vapaa-aika - lisäosan. Tuli aika herkkä fiilis kun hypistelin pakettia. Olen odottanut viime vuoden kesästä asti simssiä, rukoillut, kinunnut ja suunnitellut. Nyt olen päässyt pelin makuun ja täysin koukussa. Joka päivä ajattelen sitä. Radolassa on mukava jutustella ja jakaa mielipiteitä. Käykää katsomassa legacyani, LC Linnanheimoa, http://ermine.vuodatus.net . Olen ylpeä siitä.

Itse ripari oli kuin unta. Oli ihanan lämmin, ei satanut lainkaan. Porukka oli juuri oikea, tunnelma oli kevyt ja lämminhenkinen eikä tullut kertaakaan ahdistava olo. Vetäjät ja isoset olivat fantsuja. Ja asia kosketti, se oli aika yllätys, vaikka olin arvellutkin moista ennen riparia. Tuli sellainen.. hassu olo, että asiat ovat nyt selkeitä ja näin ne ovat aina olleet. Se on mukana tunne.

Koulun alku sujui niin kuin aina ennenkin. Yhdeksäsluokka, jee. On satanut kamalasti. Kesä vaihtui syksyyn, en ehtinyt huonojen ilmojen vuoksi täyttää viime vuoden uintikertoja. Plöh. Aloitin teatteri-ilmaisukerhosysteemissä kavereiden kanssa, ja ennen sitä esiinnyin ilmaisutaidonryhmän kanssa Felix Frang - näytelmässä. Taideopiskelijat ja hääseurue. Ollaanpa sitä nyt niin näyttelijöitä.

Tänään alkoi TET, työelämään tutustuminen. Pääsin pitkällisen harkinnan jälkeen yhteen perhepäivähoitopaikkaan kaitsemaan alle kouluikäisiä lapsosia. Oli kivaa, rentoa, mutta miksi mä päädyn AINA lastenhoitosysteemeihin, vaikken aio aluksi? Naur. Viime vuonna 4H. No, oli sekin ihan kivaa, kivempaa kuin seiskaluokalla iskän työpaikalla sähköasennusfirmassa. Hrrr.

Pidetään yhteyttä, hyvää syksyä ja joulunodotusta.

1948155.jpg

~Apa.