Hevvo, Apa on täällä jälleen. Taitaa olla turha edes sanoa, että tulin tänne kirjoittamaan vain, koska on lokakuun viimeinen päivä(katso uusivuosi 2007).

Sivupohja vaihtui, jatketaan syksyisellä linjalla. Se ei ole mikään kauhean ihmeellisen näköinen, mutta mukava. Sopii marraskuun synkkyyteen yms.

...

Mitä ihmettä minä tänne kirjoitan? Ei ole tapahtunut yhtään mitään. Elämäni on yhtä harmaata jumittamista, kouluun raahautumista ja insidevitsejä! Siitä ei saa aineistoa blogiini. Eikä saa muuten animangasekoiluistani, kuulostaan ihan wannabeotakulta niitä ihquttaessani. Entäs laatikot oikeassa reunassa, hah! Ketä oikeastaan kiinnostaa, minkälainen sää täälläpäin on?

Ellen paremmin tietäisi, en uskoisi kävijälaskurin lukemaa. Yli 700 kävijää melkein vuodessa! Hyvä saavutus, mutta se ei tunnu miltään, kun kommentteja taitaa olla.. viisi? Kuusi? Katchi ja kumppanit, seuraava joka lukee tämän ja jättää kommaamatta, kuolee hyvin kituliaasti omaan sänkyynsä!!

Mutta jos minun pitäisi hyvin amatöörimäisesti selittää, mitä viime viikkoina on tapahtunut, sutviutuisin. Ja jos se jotakuta kiinnostaa niin here.

  • Syyslomalla olin.. Yllätys yllätys, mummolassa viisi päivää. Shoippailin mm.
  • Päätin olla pyytämättä The Sims 2:sta tai mitään muutakaan joululahjaksi. En keksi mitään. Antakaa rahana, porukat..?
  • Ilmaisutaidossa sain roolin joka on juuuuuuri sopiva taidoilleni. Kiitos, opettaja!
  • Aloin seurata Fullmetal Alchemistia juuri ennen toisen tuotantokauden loppumista. Ihastuin Roy Mustangiin. Taas.
  • Sayidilla oli teemajakso Lostissa. Ihan kivaa.. Mutta samalla päätin, että koska Lost on niin surkea sarja, lopetan sen katsomisen heti, kun Sayid kuolee. Ja se KUOLEE.
  • Colordogsissa on ihan ----- aktiivista porukkaa!

image

~Apa

PS. Maailman surkein laulaja.