Se toimii, se toimii, se toimii! Rakkaat ihmiset, blogi toimii! *halii kuoliaaksi* Viime lokakuussa, juuri edellisen kirjoituksen jälkeen, se sammahti Vuodatuksen päivityksissä ja pimentyi. Olin jo varma Nevermindin pilkkoontumisesta ja lähetin pari vihaista mailiakin ylläpitoon, ja kappas vaan - nyt se toimii! ;D Sen vuoksi..

MUSTAN MARRASKUUN MUISTOLLE: AINUT KUUKAUSI KOLMEEN VUOTEEN, JOLLOIN EN KIRJOITTANUT NEVERMINDIIN.

n___n Onpa hyvä olo. En tiennyt että blogini on näin rakas. Siis itselleni. Mutta sivupohja on siis vaihdettu, tämän joulun teema on suklaanruskea! *odottaa kieli pitkällä namusia* Eeei ole itseasiassa mikään hinku joulufiilis, lähinnä sivumennen stressaantunut - toissapäivänä oli itsenäisyysjuhlassa meidän ilmaisutaidon esitys("linnan juhlat", esitin kiveä. >D) jonka jäljiltä kädet tärisee vieläkin. Ja parin viikon sisällä on triljoonat kokeet. Miten mä yleensä selviydyn koeviikoista?

Mutta on kaikkea kivaakin tapahtunut. Pikkujoulut olivat awesomet, vielä kun ehditään, huoneeni remppa valmistui(joskus otan siitä kuvan ja spämmään tänne!), unohdin ruotsinkirjat, löysin ruotsinkirjat(paljon kivempaa kuin unohtaminen), kieltäydyin suurista lahjoista ja joulukalenterista, valitsin Veijo Meren äidinkielen portfolioni aiheeksi(Manillaköysi, Jääkiekkoilijan kesä ja Tukikohta), fanitan Metsoloita ja ostin joululahjoja. Btw, niitä voisi suunnitella! :D Nyt näette kurkistuksen Apan yllättävän likaiseen ja itsekeskeiseen mieleen:

  • Mummolle jokin keraaminen juttu, like always. Vapsussa(vapaa-valinta) on sellaisia halpoja lasikulhoja, mutta ne on myös nättejä, sinne voisi tunkea karkkeja. Samaa väriä. Tee myös kortti!(huom. kortteja ei osteta, niitä tehdään. Säästyy rahaa)
  • Porukoille yhteinen konvehtirasia(säästyy rahaa). Kortti.
  • Siskolle ******. Hahaa, mä tiedän että sä luet tätä!
  • Juusolle jtn erityisen kekseliästä(huom. sisko on sisko, mutta pikkuveli on Juuso ;D). Haluan erottua sen lahjavirrasta! n__n'

Ja kavereille pitäisi tehdä kortit. Hmm. Hjuvaa joulunodotusta ja kuunnelkaa - Jouluradio.fi.

~Apa