Nee.

Joo, sain vihdoin otettua kaikista Nevermindissa olleista sivupohjista kuvan print screenillä ja ajattelin nyt esitellä ne. Ja arvostella. Jos joku ei tiedä, layout on sama kuin nettisivun ulkoasu. Aloitetaan kolmella ensimmäisellä. You're welcome.

1. toukokuu - kesäkuu 2007: Ovikissa

Kuva.

Hankin ensimmäisen sivupohjan n. puoli vuotta blogin avaamisen jälkeen. Sitä ennemmin tyydyin siihen punaiseen valmispohjaan. Tässä layoutissa oli jtn hirveän sympaattista - samalla se oli sivistynyt ja yksinkertainen. Värit ovat rauhalliset, blogin nimen fontti on hieno ja muutenkin taidokas kokonaisuus. Tällöin blogin nimi oli vielä Nekonurkkaus, jolloin etsin tarkoituksella kissa-aiheisia pohjia. Kuvasta tykkään. Tätä pidin kaksi kuukautta ihan tarkoituksella.

2. heinäkuu 2007: Kissanpennut

Kuva.

Jatketaan kissalinjalla. Tässä sivupohjassa oli kivat, kylmät värit ja kuvakin oli ensi silmäyksellä nätti. Vasta myöhemmin huomasin, että laatikot olivat minun makuuni liian pienet, ja kuten kuvasta näkyy, blogi venyi. Loppujen lopuksi minimalistisuus ei oikein iskenyt.

3. elokuu 2007: happy cat

Kuva.

Kissoja siellä, kissoja täällä.. tästä tykkäsin todella paljon. Kaikki oli kohdallaan - yltiöimelä kuva, värit, fontit.. kuka ei voisi rakastua Comic Sansiin? Ainoastaan kuvan reuna häiritsi, mutta ei siitä paljon piitannut.

No niin. Ensi kerralla enemmän. Ja ajankohtaisilmoituksia.. Apa on käynyt uimassa, heittänyt talviturkin, ja vaatteet päällä! Tai siis.. on siitä jo aikaa. Kesäkuun kuudes päivä, itseasiassa. Taisi olla muuten eka kerta, kun uin vaatteet päällä. Vepa ja Nipa olivat todistajina. Mattorannassa. Muuten en ole päässyt uimaan, koko viikon on ollut viileää ja tihkutellut. Mutta ei se ole mua paljon haitannut, kaunista kumminkin. Oon heittänyt joka aamu yhdeksäksi pikkuveljen päivähoitoon, ja hakenut sen sitten sen kaverilta yhdeltä. Sillä on ollut uimakoulu, hah. (<< huonoja muistoja allekirjoittaneella)

Nipa on Pärnussa. Tahdon K3Pärnu -paidan!!

6340934.jpg

~Apa

PS. Mutta toi kuva on sitten St John'sista. Ette ikinä arvaa missä se on.